Wie zijn wij?

Arie Zwaal

Ik heb jarenlang gewerkt in het onderwijs, zowel speciaal-, basis- als voortgezet onderwijs en heb ruime ervaring in het spreken voor grote groepen. Ik geniet ervan om mensen te laten ervaren wat ze in huis hebben, waar ze aan willen werken. Ook in het individuele werk, in het coachen (stresscounseling), voel ik me uitgedaagd om problemen om te helpen bouwen naar mogelijkheden.

Een aantal jaar geleden heb ik een dansopleiding afgerond. Ik geef hier al jaren les. Als ik met groepen mensen mag werken om problemen te helpen oplossen, geeft me dat heel veel voldoening. Ik heb gemerkt hoe belangrijk het is om met mensen samen te werken, elkaar te inspireren en elkaar te zien. Bij de methode die ik wil inzetten is kennisoverdracht niet het belangrijkste. ‘Natuurlijk bewegen op muziek’ staat centraal. Deze manier van bewegen brengt mij helemaal in contact met mezelf en de ander. Maar vooral roept het enthousiasme, spontaniteit en blijheid in me op. Dit werkt weer door op de mensen met wie ik werk.

Annelies Stigter

Ik heb mijn achtergrond in de gezondheidszorg, heb jarenlang als fysiotherapeute gewerkt. Sinds 2006 werk ik ook als haptotherapeute. Ik heb een dansopleiding afgerond, waar ik de laatste jaren met veel plezier in lesgeef. Ik houd ervan om mensen in contact te brengen met hun mogelijkheden.

Hester Zwaal

Ik heb dansles gegeven aan het team van de school waar ik werk en zag dat het bewegen met elkaar op muziek veel plezier bracht. De reacties van de medewerkers waren heel positief.Een medewerkster vertelde mij hoe ze door deze lessen op een andere manier in haar werk is komen te staan. Het maakt me enthousiast om deze manier van bewegen verder onder de aandacht te brengen in organisaties.